Werken bij Meditel

Meditel is werkzaam op de particulieren markt met onder andere reisvaccinaties en health checks. Ook richten wij ons op de zakelijke markt met wettelijke keuringen, beroepsvaccinaties en preventief medisch onderzoeken.

De nieuwste banen

Werken in opdracht van Ministerie van Defensie?

Wil jij, op jouw manier, een bijdrage leveren aan de vrede en veiligheid in Nederland? Voor het Ministerie van Defensie zijn wij op zoek naar artsen die preventief medische onderzoeken (PMO) gaan uitvoeren op locaties door het hele land.

Vaccinaties

Gezond op reis en weer thuis

Preventief medische onderzoeken

Breng gezondheidsrisico's in kaart.

Medische keuringen

Verzekeringen - Werkgevers - Particulieren

Venturion Health & Care

Meditel is onderdeel van Venturion Health & Care. Venturion Health & Care heeft jarenlange ervaring in de professionalisering van organisaties en bedrijven in de zorgsector. De toenemende vergrijzing, een terugtredende overheid én de daarmee gepaard gaan de problematiek vragen om innovatieve oplossingen. Afhankelijk van je interesse kun je voor één van onze organisaties werken of voor een combinatie. De volgende bedrijven vallen onder Venturion Health & Care:

De bedrijven

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren